torstai 25. huhtikuuta 2013

Metsänpeikot!

Käytiin keskiviikkona tokoilemassa läheisen koulun pihalla. Ohjattuihin treeneihin kun ei Helmin kanssa pääse kun on juoksut. Helmi oli ärsyttävä. Se vaan haukku kentän laidalla mustasukkaisuuttaan kun treenasin Paten kanssa.Pate olikin sit hieno! Seuraaminen oli nättiä, jäävät näpsäköitä ja paikkis toimi. Ja muisti toi kaukopalkanki talven jälkeen! Lähti vauhdilla suoraan kupille. Ehkä ton uskaltaa ilmottaa kesäkuun alussa olevaan kokeeseen :)

Me ollaan tehty nyt ahkerasti mettälenkkejä. Oltiin tiistaina Katan ja koirien kanssa märyssä, joka oli kovinkin luminen ja märkä. Tänään kun oltiin siellä niin oli jo aika kuivaa. Jäät rupee pikkuhiljaa sulamaan lammesta. Ampumaradalla oli iiiiiiso lätäkkö sulamisvesistä, ja päätin juoksuttaa koirat siitä läpi. Jätin koirat Katalle ja kiersin lätäkön toiselle puolelle. Ihan niin kuin arvelinki, Helmi juoksi vauhdilla lätäkön ympäri ja Pate tallusti läpi. Heittelin sit Patelle keppiä veteen, niin Helmi haki sen! Katoin pitkään et mitä ihmettä. Olin varma et ei tota hienohelmaa saa veteen, mut siinä se sit juoksenteli ilosena pitkin poikin lätäkköä (olisko 20cm vettä) ihan into piukeena. Varmaan 15min me siinä vietettiin, kunnes jatkettiin matkaa. Kun päästiin lammelle, niin Helmi hyppäs jostain syystä yhestä nurkasta jään päälle. Karjasin sen takas, ja lähtiki sipsuttamaan. Otti askeleen liikaa ennen hyppyä ja humpsahti pää edellä veteen :D Perskarvat jäi kuivaks, mut muuten kastu kunnolla. Koira näytti ihan hölmistyneeltä kun vaan naurettiin sille. Raukkaparka

Kata tuli sit meille notkumaan ja katottiin leffaa. Lähettiin sit juoksuttaa koirat mettään sen jälkeen, noilla kun riitti virtaa riehuu sisällä vieläkin. Mentiin sit tohon viereiseen mettään, ja sieltä pellolle. Kierrettiin pellon ympäri ja takas mettään. Ladon viereen on kerääntyny kiva kasa vettä, ja pohdin mahtaako siinä olla vettä kesälläkin? Sen verran paljon siihen tuntuu kerääntyvän, ja on sillä tavalla kuopalla. Toivotaan et on! Saa koirat uitettua aina lenkillä siinä, eikä tarvii aina lähtee autolla liikkeelle. Vaik ei se oo ehkä ku 5x7m kokonen monttu.

Huomenna Vuohensaareen lenkille ja lauantaina mätsäriin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti