keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Harrastepiski ja saikkulapsi!

Paten leikkauksesta on nyt viikko. Parantuminen on menny tosi hyvin, ja toi vetelee antibiootit naamariin kun vaan tarjoo ne kädellä. Kauluria ei oo tarvinnu pitää kertaakaan päässä, ei toi tunnu huomaavan edes tota haavaa. Karvatki rupee jo kasvamaan eikä iho enää näy räikeenä silmään.Viikko vielä ja olis tikkien poisto!

Paten kotiutumisohjeissa oli,et vaan remmilenkkejä. hups, ei olla toteltu :D Pate ja Helmi on pariin kertaan päässy vetelee rallia pitkin mettää tikeistä huolimatta. Kierimisen oon kieltäny, ja jos Helmi meinaa selkään hyppiä, muuten on saanu riehua. Noi meinaa vetää hirveetä painia sisällä, niin pakko päästää ne ulos riehumaan. Voitteko kuvitella, PATE on niin energinen tän saikkuilunsa takai, et käy jopa pyytää Kipiä leikkimään! Muuten sit vaan retuuttaa leluja ja Helmiä nii et koko ajan saa olla kieltämässä.

Helmin kanssa ollaan vihdoin päästy aloittamaan harrastaminen! Tällä hetkellä käydään Salon Seudun Palveluskoiraharrastajien treeneissä. Maanantaina käytiin jälkitreeneissä, jotka tosin oli vaan teoriaa sääolosuhteiden takia. Kentällä on polviin asti loskaa, ja vettä sato kaatamalla, ni otettii suosiolla vaan teoriaa. Oli kyllä hyödyllistä ja sain paljon uutta tietoa. Ens maanantaina ei päästäkkään kun ollaan Espoossa, mut 2vk päästä sit ekat jälkitreenit!

Tänään oltiin ensimmäistä kertaa tokotreeneissä, SSPH:lla neki. Helmin kanssa on ollu ongelmana se, et se väistää. Imuttaminen ei onnistu, koska toi kokee sen pelottavana tilanteena ja väistää. Tänään treeneissä imuttaminen suju ilman ongelmia, ja otettiinki sit perusasentoa. Otettiin myös imuttamalla ihan seuraamisen alkeita, tai lähinnä sitä perusasentoon tuloa. Pari askelta ja ohjaus perusasentoon. Otettiin myös eteentuloa, istu-maahan vaihtoja, ja muuten vaan kontaktin ottoa muista koirista välittämättä. Helmi oli pätevä lapsi!

Ilmoitin sit molemmat koirat briardien harrastuspäivälle! Tapahtuma järjestetään 11.5 Porissa. Ilmoitin eka vaan Helmin, mut heitinki uuden sähköpostiviestin heti perään ja ilmoitin Paten mukaan. Ihan sika kiva kyllä päästä lähtemään, ja nähdä Helmin sisaruksia, pikkupentuja ja muita briardeja! Ja Seela toivonmukaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti