keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Terveiset pururadalta!

Käytiin tosiaan iltalenkki pururadalla, ja tytöt paino menemään ihan onnessaan! Jade ja Helmi veteli vapaana (Jade liinassa) menemään pitkin pururataa, peräkanaa tutkimaan jokaikinen sivupolku ja sit äkkiä täyskäännös kun kutsuvihellys kävi. Pate juoksenteli vapaana suunnilleen puolet pururatamatkasta, loppupuoliskon oli kiinni.

Ai että sitä osaa arvostaa kuin ihanan hiljasia omat koirat on! Jade tosiaan HUUTAA samantien jos Pate menee liian lähelle. Sama kun toi saattaa kesken juoksemisen yhtäkkiä ärähtää Helmille, enkä todellakaan tajua miks. Ja voi sitä huudon määrää kun nähtiin koira! Ei siinä mitään jos toi vaan haukkuis, sen saa nopeesti hiljennettyä. Mutku toi harrastaa sitä maailman ärsyttävintä asiaa, vinkumista! Onneks mun koirat ei tee sitä. Ja Jadeki toivonmukaan oppii siitä pois jos sen kanssa vetäis jonkun koiranohitus-intensiivikurssin lenkkeillessä. Me kun nyt vältellään yleisiä koirankusetusaikoja tän lössin kanssa.

Helmi ja Kip keksi taas uuden leikin päivällä. Kip noukki Paten ruokakupista nappulan ja juoksenteli sen perässä pitkin olkkaria läiskien sitä aina uuteen suuntaan. Helmi vaani,kyttäs, ja hyökkäs syömään nappulan. Sit palas takas paikalleen makaamaan ilmeella "HAH,siitäs sait", ja odotti kunnes Kip on leikkiny hetken seuraavalla nappulalla, ja lähti taas perään ja söi sen. Kyl noi vissiin 10-15 nappulaa tollee veti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti