lauantai 15. maaliskuuta 2014

Jälkimettällä

Mun työt on viimeset kolme viikkoa menny tosi vammasesti, eikä olla päästy ohjattuihin toko tai rallytoko treeneihin.saikkuja, saikkuja ja vielä saikkuja, eli tarkottaa nulle pitkiä päiviä töissä ja muuttuneitantyövuoroja. Tottakai just tiistai ja torstai illoille iltavuoroa... Jos ens viikolla vihdoin päästäis?! Treenattiin yks päivä pikasesti kotipihassa. Patelta pätkä hihnaseuruuta ja Helmiltä pari sivulletuloa ja eteentuloa. Molemmat koirst toimii yllättävän kivasti.

Käytiin maanantaina ajamassa kevään ekat metsäjäljet! Helmin jälki n.50m mittanen joka namitettu jokatoisella askeleella ja alko makkararuudusta. Se kyl toimi niin kivasti, et selvästi muistaa homman jujun viime kesältä. Täytyy ens kerral tehdä vaikeempi sille. Ja lisätä loppuun loppupalkan yhreyteen keppi.

Tein samalla Patelle sen elämän ensimmäisen jäljen. Se bongas tosin ilmavainulla jo ennen jälkeä niin siellä olevat namit :D se vaan söi, ei se tainnu tajuta jäljen ideaa. Täytyy varmaan todeta  et ei ollu sen juttu, ja ennemmin heitellä sille nurmikolle nameja ja käskee ettimään, siinä se on hyvä.

Käytiin eilen lenkkeilemässä Annan ja Goose ja Lily enkkusetterien kanssa. Ihan käsittämätöntä, mikä mun koirilla on Annan settereitä vastaan. Ne on ainoat koirat jolle noi kimpassa haukkuu niin, et se ei pääse liikkumaan. Tiedä sit mikä siinä on, se kuitenkin loppuu hetken päästä, jos liikkuu itte eteenpäin eikä jää paikoilleen odottamaan.

Helmi ilmottu pariööekkin paimennuskerrLle varalle, katotaan päästäänkö. Myös yhdistyksen paimennuspäivälle pitäis toi ilmottaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti